Ontdek je WERKelijke talenten met het Talentenpaspoort

Voor € 275,00 ontdek je nu je WERKelijke talenten met het Talentenpaspoort. 

Veranderende tijden

Deze tijd van coronacrisis met de bijbehorende overheidsmaatregelen en veranderingen heeft de afgelopen periode nogal wat van ons gevraagd. Veel thuiswerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en omgaan en invulling geven aan het nieuwe normaal. Indirect betekent dit ook, dat alles wat altijd zo vanzelfsprekend was, dat nu ineens niet meer is. 

De maatregelen vragen nogal wat van ons. En de grote vraag is dan: ‘Hoe ga je hier mee om?’ Welke talenten komen juist nu enorm goed tot zijn recht of welke zitten je juist in de weg? Heb jij enig idee hoe je je drijfveren op de juiste manier kunt inzetten om deze crisis door te komen?

Maar niet alleen deze crisis vraagt aanpassing. Ook het bedrijfsleven is voornemens in de toekomst meer te gaan kijken naar de talenten van mensen. Het CV zegt niet altijd iets over de persoon achter die mooie opsomming van ervaringen. Maar hoe kunnen de WERKelijke talenten van mensen van waarde zijn voor hun bedrijf. En hoe gaaf is het als jij deze WERKelijke talenten in een sollicitatiegesprek vol overtuiging kunt vertellen.

Met Het Talentenpaspoort is dat mogelijk!

Wat ga je doen?

Wil jij erachter komen wat jouw WERKelijke talenten zijn? Gun jezelf dan een Talentenpaspoort

Niemand weet op dit moment hoe de toekomst eruit gaat zien en wat ons nog te wachten staat. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben je baan kwijtgeraakt en is de toekomst ineens niet meer zo zeker als een paar weken geleden. De inzichten die je krijgt vanuit het Talentenpaspoort kunnen je helpen voorbereid te zijn. 

Jouw Talentenpaspoort zegt je niet waar je nu staat, maar wel waar jouw potentieel ligt. De bouwstenen van je potentieel zijn je drijfveren, je passies en je denkstijl(en). Samen vormen ze je talenten. 

Wat houdt deze aanbieding in?

Voor € 275,00, ontvang je de online vragenlijst, het rapport én een online video coachgesprek om je rapport te bespreken zodat je de juiste verbanden leert leggen tussen je passies en je aanleg. Want: WERKelijk talent = PASSIE + AANLEG = ENERGIE + GEMAK.  

Kijk voor meer informatie over het Talentenpaspoort op mijn site https://yvscupoftea.nl/coaching/talentenpaspoort/

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar: info@yvscupoftea.nl of bel me op 06-23166581.

Ik neem dan binnen een werkdag telefonisch contact met je op om de werkwijze verder met je door te nemen en je eventuele vragen te beantwoorden.