My cup of tea

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik ‘iets’ voor mijzelf zou beginnen. Iets met taarten en cakes leek me geweldig. Maar ook de gedachte aan het geven van workshops die mensen met elkaar verbinden, maakte mij blij. In een geweldige, kleurrijke English Tearoom vol lekkernijen in Schotland, popte er een naam op… Yv’s cup of tea! Wat ik ook zou gaan doen in het leven in relatie tot mensen, creativiteit of lekkernijen, het zou altijd ‘my cup of tea’ zijn. 

Ik heb een tweejarige opleiding bij Het Europees Instituut (het huidige Coach College De Baak) in Driebergen gevolgd en heb nu een post-HBO Mastercoach diploma en een certificering tot E-coach op zak. In een later stadium liet ik mij certificeren tot Talentenpaspoortcoach. Zelfreflectie was hier bij elke opleiding de key en ik gun iedereen de mogelijkheid zichzelf eens goed te durven aankijken door in jezelf te investeren.

Na een aantal jaar was de tijd rijp om het roer daadwerkelijk om te gooien en ben ik een praktijk als coach begonnen. Ik loop graag een stukje zij aan zij met jou mee om je te begeleiden naar een door jou gewenst hoger niveau. In combinatie met Het Talentenpaspoort laat ik je ‘thuiskomen bij jezelf’ en haal ik het beste in jou naar boven. En dat is nou precies wat ik altijd al heb willen doen.

Wil jij ook thuiskomen bij jezelf?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.