Coaching

Heb jij wel eens overwogen om een persoonlijke coach in te schakelen?

Nee?

Dan is dit misschien wel het goede moment.

Want iedereen zou zichzelf een coach moeten gunnen.

Soms hebben we het allemaal even nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, vragen net even anders durft te stellen, je kritisch naar jezelf durft te laten kijken of samen met jou de dingen op een rijtje zet die je eigenlijk zelf al weet maar waar je in blijft ‘hangen’. Op creatieve wijze help ik jou nieuwe inzichten te krijgen en daarmee aan de slag te gaan. Soms heb je net een andere visie op je eigen idee├źn nodig om verder te komen daar waar je zelf vastgelopen bent. Ik help je graag om jou bij jezelf thuis te laten komen.

Wil je op een informele, creatieve maar effectieve manier gecoacht worden? Dan ben je bij Yv’s cup of tea op de juiste plek. Onder het genot van een kop koffie of thee met uiteraard wat lekkers, gaan we in op jouw behoeften en gaan we kijken wat voor jou de beste manier is om resultaat te bereiken. We stellen samen doelen, leggen je commitment vast voor wat je wilt bereiken en we zorgen ervoor dat wat je tijdens deze coaching leert, je ook kunt verankeren zodat het een natuurlijke manier van doen wordt.

Ook om je WERKelijke talenten te ontdekken, kun je bij mij terecht. Als gecertificeerd coach van Het Talentenpaspoort, help ik jou te ontdekken wat jouw werkelijke drijfveren zijn en hoe jij jouw talenten optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op of neem een kijkje op mijn facebookpagina.