Coaching

Heb jij wel eens overwogen om een persoonlijke coach in te schakelen?

Nee?

Dan is dit misschien wel het goede moment.

Want iedereen zou zichzelf een coach moeten gunnen.

Soms hebben we het allemaal even nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, vragen net even anders durft te stellen, je kritisch naar jezelf durft te laten kijken of samen met jou de dingen op een rijtje zet die je eigenlijk zelf al weet maar waar je in blijft ‘hangen’. Op creatieve wijze help ik jou nieuwe inzichten te krijgen en daarmee aan de slag te gaan. Soms heb je net een andere visie op je eigen ideeën nodig om verder te komen daar waar je zelf vastgelopen bent. Ik help je graag om jou bij jezelf thuis te laten komen.

Wil je op een informele, creatieve maar effectieve manier gecoacht worden? Dan ben je bij Yv’s cup of tea op de juiste plek. Onder het genot van een kop koffie of thee met uiteraard wat lekkers, gaan we in op jouw behoeften en gaan we kijken wat voor jou de beste manier is om resultaat te bereiken. We stellen samen doelen, leggen je commitment vast voor wat je wilt bereiken en we zorgen ervoor dat wat je tijdens deze coaching leert, je ook kunt verankeren zodat het een natuurlijke manier van doen wordt.

Ook om je WERKelijke talenten te ontdekken, kun je bij mij terecht. Als gecertificeerd coach van Het Talentenpaspoort, help ik jou te ontdekken wat jouw werkelijke drijfveren zijn en hoe jij jouw talenten optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen.

En wat vonden zij ervan?

Marcia: “Lieve Yvonne, heel erg bedankt voor jouw hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe stap in mijn loopbaan. Jouw coaching heeft mij inzicht gegeven in wat ik zoek in mijn carrière en heeft mij een enorme zet in de goede richting gegeven.”

Alex:“Toen Yvonne mij Het Talentenpaspoort voorstelde, was ik eerst sceptisch .
Ik vind het persoonlijk soms namelijk nogal confronterend om met mijn neus op de feiten te worden gedrukt. Toen we door alle onderwerpen heen waren viel er een pak van mijn hart. Het Talentenpaspoort is namelijk een ontzettend goede afspiegeling van wat je nu echt wilt en waar je interesses en talenten daadwerkelijk liggen.
Yvonne heeft mij super goed begeleid om hier mijn weg mee te vinden”

Claudia: “Bij Yvonne heb ik het coachtraject gevolgd waar Het Talentenpaspoort onderdeel van was. Dit kwam op het juiste moment omdat ik het gevoel had mijn “interne kompas” kwijt te zijn qua werk maar ook privé.

Waar haal ik energie uit, wat zijn mijn drijfveren, wat kost me en wie kost me energie, waar word ik blij van en van wat word ik blij? Waar wil ik op verder borduren om dat nog verder uit te bouwen en waar moet ik afscheid van nemen omdat het me simpelweg teveel energie kost? Dit zijn allemaal vragen waar Het Talentenpaspoort mij antwoord op heeft gegeven.

Mocht jij ook met dit soort vragen zitten, dan kan ik je zeker het mooie coachingstraject van Yvonne aanbevelen. Zij gaat je zeker helpen om je kompas weer de goede richting aan te laten geven.”

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op of neem een kijkje op mijn facebookpagina.