YVHCoaching

Zelfreflectie is de sleutel naar persoonlijke groei.

Waarom ik van mening ben dat iedereen zichzelf een coach zou moeten gunnen.
Soms hebben we het allemaal even nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, vragen net even anders durft te stellen, je kritisch naar jezelf durft te laten kijken.  Of iemand die samen met jou de dingen op een rijtje zet die je eigenlijk zelf al weet maar waar je in blijft ‘hangen’. Soms heb je net een andere visie op je eigen ideeën nodig om verder te komen daar waar je zelf vastgelopen bent. Ik ben er ook van overtuigd dat wanneer je naar jezelf durft te kijken én jezelf ook echt wil zien, dit je uiteindelijk een rijker mens maakt. Dat je weet wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat waardoor je in de toekomst makkelijker keuzes kan maken die jou echt passen

Hoe voeg ik iets voor jou toe? 
Door mijn coach-, levenservaring, creativiteit én kennis in te zetten in combinatie met het Talentenpaspoort laat ik jou je talenten ontdekken en krijg je inzicht in waar je potentieel ligt. Ik geef je inzicht in drijfveren, passies en rationele talenten (je denkstijlen) waardoor je nu en in de toekomst je keuzes kunt maken vanuit je echte talent en vanuit wie jij bent. Ik help jou deze mooie, misschien nog onbekende en spannende weg te bewandelen zodat jij je uiteindelijk bij jezelf thuis voelt komen.

Wat is precies ‘Het Talentenpaspoort’?
Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om jouw echte talenten te ontdekken. 

De meeste online vragenlijsten meten je competenties en niet je talenten. Competenties meten is een momentopname en geeft aan hoe goed je iets kan en “waar je nu staat”. Jouw Talentenpaspoort zegt je niet waar je nu staat , maar wél waar je potentieel ligt. De bouwstenen van je potentieel zijn je drijfveren, passies en denkstijlen. Samen vormen ze je talenten.

Alles lezen over Het Talentenpaspoort?
Klik dan hier.

Voor wie is coaching zinvol?
Coaching is zinvol voor iedereen die bereid is om zichzelf te ontwikkelen. Omdat coaching in het algemeen en vooral in combinatie met Het Talentenpaspoort voor iedere generatie op ieder moment een enorme toevoeging is, sluit ik niemand uit en kun je altijd bij mij terecht.
Maar…in het bijzonder, richt ik mij vooral op de generatie van jongvolwassenen die net klaar is met studie en de zoektocht naar de volgende fase in hun leven vervolgen. Misschien al een baan hebben maar even niet weten hoe nu verder of daar geen energie uit halen. Of nog helemaal geen idee hebben in welke richting zij hun toekomst moeten zoeken.

Wat kan ik je bieden?
Sowieso bied ik jou altijd maatwerk. Ik coach jou naar jouw behoefte. In een gratis intake bepalen we wat voor jou de beste route lijkt. Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden.

  1. Talentenpaspoort: wanneer je alleen inzicht in je talenten wil maar je zoekt verder geen verdieping, dan is alleen het Talentenpaspoort voor jou wellicht genoeg. Daaraan gekoppeld is altijd een 2 uur durend gesprek om het rapport uitgebreid te bespreken en het onderlinge verband tussen je drijfveren te ontdekken. Dit kan real life in mijn coachpraktijk aan huis of via een online sessie. Jij mag kiezen. *
  1. Coachtraject: wil je verdieping en aan de slag met je drijfveren, je uitdagingen en je valkuilen en wil je weten hoe je je talenten ten volle kunt benutten? dan raad ik je aan een coachtraject aan te gaan van minimaal 6 sessies. In dit traject gaan we jouw coachvraag onderzoeken, stel ik net even wat kritischer vragen, dan je vrienden of familie doen, daag ik je uit aan de hand van oefeningen en gaan we verder uitdiepen waar jouw stagnaties vandaan komen. Dit traject is inclusief het Talenpaspoort en een gratis intake. *
  1. Speedsparren: soms heb je het gewoon even nodig. Een onafhankelijk persoon die luistert, kritische vragen stelt en jou een spiegel voorhoudt. Dit zijn losse sessies van 1 uur. Deze sessies zijn exclusief het Talentenpaspoort*
    * benieuwd wat jouw investering is, klik hier

Alle bovengenoemde coaching vind in principe plaats in mijn praktijk aan huis waar mijn kernwaarden zichtbaar aanwezig zijn en waar:

VERTROUWEN de basis van alles is;

CREATIVITEIT zorgt voor vernieuwing, verbinding en het denken in mogelijkheden

AUTHENTICITEIT ervoor zorgt dat je bij mij jezelf kunt zijn

ik graag samen met jou ga ONTDEKKEN wat jouw verhaal is.

Heb je zelf een locatie in gedachten, of wil je liever online gecoacht worden?
Geen probleem. In overleg is veel mogelijk.

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op.

En wil je wat indrukken hoe mijn cliënten mijn coaching hebben ervaren? Klik dan hier.