Workshops

Het is altijd mijn bedoeling geweest om workshops te organiseren waarbij creativiteit, gezelligheid, lekker snoepen en verbinding de ingrediënten zijn voor een uniek eindresultaat. Vanuit mijn coach achtergrond vind ik het geweldig wanneer ik mensen met elkaar kan verbinden. Hieruit is ooit het idee ontstaan om een workshop ‘speedschilderen’ te organiseren. Inmiddels is de keuze uitgebreid en wordt er hard gewerkt om alle diverse workshop mogelijkheden online te zetten.

Als je op zoek bent naar een creatieve en dynamische manier om de band tussen je vrienden, familie of collega’s te versterken, dan is mijn workshop “Speedschilderen” echt iets voor jou!

————lees meer————

Ontdek de magie van waterverf en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je unieke en persoonlijke giftcards maakt. Deze workshop is de perfecte gelegenheid om je artistieke vaardigheden te verkennen en je eigen stempel te drukken op speciale gelegenheden. 

————lees meer————

Ontdek het Potentieel van je Team met de workshop “Latent Talent”!

————lees meer————

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van creatief met yv’s cup of tea? Neem dan gerust contact met me op.

Wat vonden zij ervan?

Marianne: “Wat een heerlijke workshop. Samen met vriendinnen bijpraten, herinneringen ophalen en een blijvende herinnering maken. Dit alles onder het genot van een zelfgemaakt hapje en drankje en de warme gastvrijheid van Yvonne. Een aanrader voor een heerlijk dagdeel.

Ingeborg: “Super bedankt voor de leuke workshop. Het was echt leuk en inspirerend. Mooi dat de workshop als onderliggend thema ‘verbinden’ heeft. Verbinden door iets te schilderen wat de deelnemers verbindt, inspireert en motiveert. De lekkere happen tussendoor zijn overheerlijk!”

Laura: “Het speed schilderen was een heerlijke creatieve omzetting van gevoel naar beeld. De professionele wijze waarop Yvonne werkt, zorgt voor onbewuste bewustwording, op een gezellige ongedwongen manier.”

Carola: : “In één woord een geweldige workshop! Heel erg leuk om met elkaar zo creatief bezig te zijn onder het genot van heerlijke zelfgemaakte hapjes.”

Brigitte: bij Yvon in de tuin de superleuke Workshop Giftcards maken met waterverf gevolgd. Met wat tips kan iedereen het en je gaat met een hele set kaartjes naar huis om een cadeautje uniek te maken. En…. Yvonne maakt er een extra feestje van met haar zelfgemaakte lekkernijen!