Workshops

Het is altijd mijn bedoeling geweest om workshops te organiseren waarbij creativiteit, gezelligheid, lekker snoepen en verbinding de ingrediënten zijn voor een uniek eindresultaat. Vanuit mijn coach achtergrond vind ik het geweldig wanneer ik mensen met elkaar kan verbinden. Hieruit is ooit het idee ontstaan om een workshop ‘speedschilderen’ te organiseren. En vanaf nu is dat mogelijk.

Maar wat is dan speedschilderen eigenlijk?
Het doel is om als eindresultaat een uniek doek mee naar huis te nemen waarop jijzelf en al jouw vrienden, vriendinnen, collegae of familieleden iets hebben geschilderd wat zij typerend vinden voor jou of wat de relatie tussen jullie weergeeft.

Maar, dit gebeurt wel binnen een bepaalde tijd! Tussen de ‘wissels’ door is er tijd voor een lekker hapje en kun je alvast nadenken over wat je op het volgende doek wilt neerzetten. Je kunt je creativiteit de volle vrijheid geven. 

De groepsgrootte
Omdat tijd in deze workshop een belangrijke rol speelt en we ermee rekening moeten houden dat iedereen op ieders doek mag losgaan, heeft de groep in principe een maximale grootte van 6 personen. Ben je met meer, dan bespreken we de mogelijkheden.

Hoelang duurt het
De workshop duurt maximaal 4 uur.

Waar kun je deze workshop volgen?
Op iedere willekeurige locatie. Deze is altijd in overleg. Als je zelf over een geschikte ruimte beschikt om de workshop bijvoorbeeld bij jou thuis te houden, dan kan dat ook. Een datum prikken we in overleg, omdat ik in sommige gevallen een ruimte vooraf zal moeten reserveren. 

Wat kost het?
Omdat iedere groep verschillend is, maak ik graag een prijsvoorstel gebaseerd op jouw wensen. Mijn bedragen zijn vrijgesteld van BTW.
De workshop is inclusief gebruik van alle materialen, lekkernijen, koffie, thee, fris en een welkomstdrankje. En natuurlijk gaat iedereen naar huis met een uniek kunstwerk. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van creatief met yv’s cup of tea? Neem dan gerust contact met me op.

Wat vonden zij ervan?

Marianne: “Wat een heerlijke workshop. Samen met vriendinnen bijpraten, herinneringen ophalen en een blijvende herinnering maken. Dit alles onder het genot van een zelfgemaakt hapje en drankje en de warme gastvrijheid van Yvonne. Een aanrader voor een heerlijk dagdeel.

Ingeborg: “Super bedankt voor de leuke workshop. Het was echt leuk en inspirerend. Mooi dat de workshop als onderliggend thema ‘verbinden’ heeft. Verbinden door iets te schilderen wat de deelnemers verbindt, inspireert en motiveert. De lekkere happen tussendoor zijn overheerlijk!”

Laura: “Het speed schilderen was een heerlijke creatieve omzetting van gevoel naar beeld. De professionele wijze waarop Yvonne werkt, zorgt voor onbewuste bewustwording, op een gezellige ongedwongen manier.”

Carola: : “In één woord een geweldige workshop! Heel erg leuk om met elkaar zo creatief bezig te zijn onder het genot van heerlijke zelfgemaakte hapjes.”