Speedschilderen voor groepen

Als je op zoek bent naar een creatieve en dynamische manier om de band tussen je vrienden, familie of collega’s te versterken, dan is mijn workshop “Speedschilderen” echt iets voor jou!
Deze workshop is ook heel geschikt als teamuitje of als onderdeel van een MT Offside.

Maar wat is dan speedschilderen eigenlijk?
Het doel is om als eindresultaat een uniek doek mee naar huis te nemen waarop jijzelf en al jouw vrienden, vriendinnen, collegae of familieleden iets hebben geschilderd wat zij typerend vinden voor jou of wat de relatie tussen jullie weergeeft.

Maar, er is een twist! Dit gebeurt wel binnen een bepaalde tijd! Tussen de ‘wissels’ door is er tijd voor een lekker hapje en kun je alvast nadenken over wat je op het volgende doek wilt neerzetten. Je kunt je creativiteit de volle vrijheid geven. 

De groepsgrootte
Omdat tijd in deze workshop een belangrijke rol speelt en we ermee rekening moeten houden dat iedereen op ieders doek mag losgaan, heeft de groep in principe een maximale grootte van 6 personen. Meer is zeker mogelijk maar dan bespreken we de mogelijkheden.

Hoelang duurt het en wanneer is het?
De workshop duurt maximaal 4 uur en de datum is altijd in overleg.

Waar kun je deze workshop volgen?
Op iedere willekeurige locatie. Deze is altijd in overleg. Als je zelf over een geschikte ruimte beschikt om de workshop bijvoorbeeld bij jou thuis te houden, dan kan dat ook. Een datum prikken we in overleg, omdat ik in sommige gevallen een ruimte vooraf zal moeten reserveren. 

Wat kost het?
€ 52,50 per persoon
De workshop is inclusief gebruik van alle materialen, lekkernijen, koffie, thee, fris en een welkomstdrankje. En natuurlijk gaat iedereen naar huis met een uniek kunstwerk. 

Wil je je aanmelden voor deze workshop of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op.