De lekkernijen

Bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Echter, door chronisch tijdgebrek en de eeuwige strijd met de kilo’s die onlosmakelijk verbonden zijn met lekkernijen, gaf ik niet al te vaak toe aan de behoefte lekkere dingen te maken. Tot het moment dat ik niet meer werkte en ik besloot mij hier meer in te verdiepen.

Om te voorkomen dat we alles zelf zouden opeten, gaf ik nogal eens wat weg. Tot mijn verrassing waren de reacties wel heel positief. Van het een kwam het ander en zo kwam het dat ik mijn koekjes en bokkenpoten af en toe bij de plaatselijke boekhandel kon laten proeven door middel van een proeverij tijdens de kookboekenweek of bij de opening van mijn eigen schilderijententoonstelling.
Al snel werd duidelijk dat de mensen vooral de bokkenpoten van Yv’s cup of tea wel héél erg lekker vonden. Af en toe kreeg ik de vraag om iets voor iemand te bakken.

De lekkernijen van Yv’s cup of teawas geboren,
Ik streef er altijd naar om authentiek te zijn. Niet alleen als persoon maar zeker ook met mijn baksels die ik altijd van heerlijke smaken probeer te voorzien.
Ik ben en blijf een thuisbakker, gebruik mijn gezonde verstand en gebruik altijd verse producten. Dat maakt dat wat ik bak puur is, authentiek en met liefde gemaakt.

Op mijn privé Instagram en op mijn FacebookpaginaDe lekkernijen van Yv’s cup of tea kun je me volgen en zien wat ik bak. Wil je meer weten, neem gerust contact met me op.