Wat vonden zij ervan?

Omdat ik feedback altijd heel erg waardeer, vraag ik mijn cliënten altijd om een korte review op mijn diensten. Het kan een ervaring zijn m.b.t. hun coachtraject, het talentenpaspoort of de creatieve workshop. Op deze pagina wil ik ze graag met je delen.

Marcia: “Lieve Yvonne, heel erg bedankt voor jouw hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe stap in mijn loopbaan. Jouw coaching heeft mij inzicht gegeven in wat ik zoek in mijn carrière en heeft mij een enorme zet in de goede richting gegeven.”

Alex: “Toen Yvon mij Het Talentenpaspoort voorstelde, was ik eerst sceptisch . Ik vind het persoonlijk soms namelijk nogal confronterend om met mijn neus op de feiten te worden gedrukt. Toen we door alle onderwerpen heen waren viel er een pak van mijn hart. Het Talentenpaspoort is namelijk een ontzettend goede afspiegeling van wat je nu echt wilt en waar je interesses en talenten daadwerkelijk liggen. Yvon heeft mij super goed begeleid om hier mijn weg mee te vinden“

Claudia: “Bij Yvonne heb ik het coachtraject gevolgd waar Het Talentenpaspoort onderdeel van was. Dit kwam op het juiste moment omdat ik het gevoel had mijn “interne kompas” kwijt te zijn qua werk maar ook privé. Waar haal ik energie uit, wat zijn mijn drijfveren, wat kost me en wie kost me energie, waar word ik blij van en van wat word ik blij?
Waar wil ik op verder borduren om dat nog verder uit te bouwen en waar moet ik afscheid van nemen omdat het me simpelweg teveel energie kost? Dit zijn allemaal vragen waar Het Talentenpaspoort mij antwoord op heeft gegeven.
Mocht jij ook met dit soort vragen zitten, dan kan ik je zeker het mooie coachingstraject van Yvonne aanbevelen. Zij gaat je zeker helpen om je kompas weer de goede richting aan te laten geven.”

Esther: Yvonne is als coach iemand die goed naar je luistert en de juiste vragen stelt om meer inzicht in jezelf te krijgen. Yvonne weet de juiste ‘pijnpunten’ te vinden waar je als persoon aan kunt werken om jezelf verder te ontwikkelen. De prettige en ontspannen sfeer laat het toe om eens goed na te denken waar je staat en waar je naar toe zou willen. De opdrachten ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling en geven meer inzicht in je eigen gedrag. Mijn persoonlijk advies zou zijn om niet te wachten tot het mis gaat, maar neem eens tijd voor een moment van zelfreflectie, om zodoende problemen wellicht te voorkomen. Yvonne is een prettige coach die op een gezellige manier de realiteit onder ogen kan brengen.

Ingeborg: “Super bedankt voor de leuke workshop. Het was echt leuk en inspirerend. Mooi dat de workshop als onderliggend thema ‘verbinden’ heeft. Verbinden door iets te schilderen wat de deelnemers verbindt, inspireert en motiveert. De lekkere happen tussendoor zijn overheerlijk!”

Laura: “Het speed schilderen was een heerlijke creatieve omzetting van gevoel naar beeld. De professionele wijze waarop Yvonne werkt, zorgt voor onbewuste bewustwording, op een gezellige ongedwongen manier.”

Carola: “In één woord een geweldige workshop! Heel erg leuk om met elkaar zo creatief bezig te zijn onder het genot van heerlijke zelfgemaakte hapjes.”

Marianne: “Wat een heerlijke workshop. Samen met vriendinnen bijpraten, herinneringen ophalen en een blijvende herinnering maken. Dit alles onder het genot van een zelfgemaakt hapje en drankje en de warme gastvrijheid van Yvonne. Een aanrader voor een heerlijk dagdeel.